Délen minden jobb - kerékpáros piknik

2021.08.09

Tekerj egy jót a barátaiddal a hosszú hétvégén és ráadásnak tedd magad próbára a hosszúhetényi körön vagy Baranya egyik legkeményebb emelkedőjén!

Sport, verseny, szórakozás és közösségi élmény egyben.Pattanj nyeregbe és tekerj fel a Hosszúhetény és Komló közötti Köves-tetőre. Minden biciklivel érkezőt vendégül látunk egy jéghideg sörre vagy üdítőre és egy ebédre.


A versenyző szelleműeknek pedig két igaz kihívás: országúti mezőnyverseny és csúcstámadás a Hármashegyre.

A mezőnyverseny a Köves-tetőről indul, hat kört tesz meg a hosszúhetényi elkerülő és a Fő utca alkotta körpályán, majd végül visszatér a tetőre. 

A hosszúhetényi kör útvonala és pályarajza (Köves-tető nélkül): https://www.strava.com/segments/15717553

A csúcstámadás ugyancsak Köves-tetőről indul, befutó a hegyen a meteorológiai állomásnál. Mindössze két kilométer, kétszáz méter szintemelkedéssel, de közben a 10%-os emelkedőt enyhének fogod érezni. Érem jár mindenkinek, aki bringával együtt feljut a csúcsra, akár tekerve, tolva, vagy cipelve ér célba. 

Útvonal és pályrajz ide kattintva: https://www.strava.com/segments/29575478

A versenyszámokra ide kattintva tudsz regisztrálni! Helyszíni nevezésre csak korlátozottan, a létszám függvényében lesz lehetőség!

Az sem gond, ha nem érzed az erőt a versenyzéshez. Gyere el, találkozz a barátokkal, ismerj meg új arcokat és szurkolj a kalandra vállalkozóknak. Légy része a kerékpáros közösségnek! 

Kategóriánként a legjobbak 20 ezer, a másodikak 10 ezer, a harmadikak 5 ezer forint értékű Biciklikk utalványt nyernek.

FRISSÍTÉS:
Köszönjük mindenkinek, hogy ilyen sokan eljöttetetk, akár versenyezni, akár csak jól érezni magatokat és találkozni a sporttársakkal. 

Külön gratulálunk a dobogósoknak:

Országúti kategória

  1. Balassa Péter
  2. Somogyi Norbert
  3. Vörös Ferenc

Mountain bike kategória

  1. Troska Csaba
  2. Forintos Norbert
  3. Mészáros Péter