Rajzold meg Te kedvenc FelfedeZengő útvonalad!

2019.07.17

Rajzold te a FelfedeZengő térképeket! 🗺️🌄🚵🏽‍♂️😎 Bringás, futó és túra térképeket fogunk készíteni, hogy könnyebben megmutathassuk mindenkinek a kedvenc útvonalainkat! Aktív kikapcsolódás a Mecsekben, FeldedeZengő kincsek és kalandok várják a Hosszúheténybe látogatókat, de pontosan melyik útvonal legyen egy-egy térképen? Mondd meg te! Nem kell mást tenned, mint...

1. Indulj el a kedvenc 🚶🎒🌄 túra-, 🏃 futó- vagy 🚴‍♀️🚴‍♂️🚵‍♂️bringás útvonaladon a Zengőn, a Hármashegyen, Hosszúhetényben, Pécsváradon, Komlón vagy környékén.

2. Rögzítsd az útvonalat 🗺️ a STRAVA vagy más hasonló térképes app segítségével.

3. Kommentben 💬🗪 küldd el, vagy posztold a Facebookon a mentett útvonal nyilvános LINKJÉT, FOTÓJÁT és egy rövid TÚRALEÍRÁST augusztus 18-ig. Szeretettel várunk a Délenmindenjobb Strava klubba is, ahol szintén jelentkezhetsz útvonal ötleteiddel.

4. Ha a saját faladra posztolsz, használd a #délenmindenjobb #FelfedeZengő címkéket a megosztásnál, és tag-eld be a Délenmindenjobb - mert megannyi FelfedeZengő kincs vár rád oldalt! És persze kövess minket a kalandokért!

5. Szavazz a legjobb útvonalakra 👍❤️ augusztus 21-e és 31-e között! ... a szavazás menetéről hamarosan bővebb tájékoztatást küldünk :)